Tar 'n' tech logo

Majoitus

Nallikari

Nallikarissa on tarjolla useampia vaihtoehtoja majoituksen suhteen. Voit majoittua mökeissä, joita on usean eri tyyppisiä. Majoittuminen onnistuu myös matkailuajoneuvoalueella tai teltta-alueella. Käy tutustumassa vaihtoehtoihin Nallikarin sivuilla. Nallikari tarjoaa tarjoushintasta majoitusta megan ajalle ja siitä löytyy lisätietoa esitteestä (esite on PDF muodossa). Edut saa varausta tehdessä tunnuksella ”TARNTECH2019”. Tarjous on voimassa tapahtuman alkuun saakka ja tarjoushinta on saatavilla vain puhelimitse tehtävissä varauksissa.

Break Sokos Hotel Eden

Break Sokos Hotel Eden tarjoaa majoitusta aivan mega-alueen liepeillä. Tarjolla on huoneita 1 - 4 hengen porukoille. Hinnat sisältävät runsaan buffetaamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin käytön. Auton saa parkkiin hotellin parkkipaikalle ja pysäköinti kuuluu huoneen hintaan. Oheinen tarjoushinta on voimassa aikavälille 24. – 26.5.2019.

Hinnat (Scandinavian Standard room):
99 € / yhden hengen huone / vrk
119 € / kahden hengen huone / vrk
144 € / kahden hengen huone yhdellä lisävuoteella / vrk
169 € / kahden hengen huone kahdella lisävuoteella / vrk

Varauksen yhteydessä on mainittava koodi TARNTECH2019 (tai netissä BTAR190524). Tarjoushinta on voimassa varauksissa, jotka tehdään 15.5.2019 mennessä. Varauksen voi tehdä netissä https://www.sokoshotels.fi tai hotellin myyntipalvelusta Puh. 020 1234 603 sekä sähköposti: myynti.eden@sokoshotels.fi

POHTOn Hotelli Kortteeri

POHTOn Hotelli Kortteeri sijaitsee mega-alueen läheisyydessä. Tarjolla on yhden ja kahden hengen huoneita, joiden hintaan sisältyy aamiainen Ravintola Ruffissa. Vaihtoehtoisesti tarjolla on myös huoneita ilman aamiaista. Hotelli Kortteerissa on seurusteluhuone, josta löytyy myös hyvin varusteltu keittiö. Pysäköinti sisältyy huoneen hintaan. Majoitustarjous on voimassa tapahtuman alkuun saakka.

Hinnat:
82 € / yhden hengen huone / vrk, aamiaisen kera
94 € / kahden hengen huone / vrk, aamiaisen kera
70 € / huone / vrk, ilman aamiaista

Varaukset suoraan POHTOn Hotelli Kortteeriin numerosta 010 843 4500 tai sähköpostitse myyntipalvelu@pohto.fi. Hotellin vastaanotto on avoinna maanantaista perjantaihin klo 7.30 – 17.00. Myöhäinen majoittautuminen mahdollistetaan avainkoodilla, ja avainkoodi ilmoitetaan majoittautujille sähköpostitse sapumisohjeen yhteydessä.