Tar 'n' tech logo

Mega-alue

Megan tapahtuma-alueena toimii Nallikarin ranta- ja leirintäalue. Nallikarista löytyy majoitus- ja ravintolapalveluita ja laajemmalta Hietasaaren alueelta tietenkin roppakaupalla kätköjä. Tarkempi kuvaus mega-alueesta tulee lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

Adventure Lab-kätköt

Adventure Labit ovat kokeellinen kätkötyyppi, joita on yleensä tarjolla suurtapahtumien yhteydessä ja ne ovat olemassa vain tapahtuman ajan. Lokataksesi lab-kätköt, tarvitset Adventure Lab-sovelluksen puhelimeesi (iPhone tai Android). Sovellukseen pääset kirjautumaan omilla geocaching.comin tunnuksillasi. Viimeistään lauantaina löydät sovelluksesta kaksi erillistä Tar´n´Tech-alkuista Adventurea, jotka sisältävät eri lokaatioita (eli labeja). Lokaatiot lokataan löydetyiksi syöttämällä sovellukseen koodi, minkä saat selville kohteessa.

Oulun megatapahtumassa on sekä fyysisiä että virtuaalisia labeja. Fyysiset labit sijaitsevat Nallikarissa tapahtuma-alueen läheisyydessä ja suorittaaksesi ne, sinun pitää tehdä paikan päällä annettu tehtävä saadaksesi koodin. Fyysiset kätköt ovat toiminnassa lauantaina 25.5. klo 9-18. Lisäksi ympäri kaupunkia on virtuaalisia labeja, jotka esittelevät tunnettuja ja historiallisia oululaisia kohteita. Virtuaaliset labit ovat lokattavissa perjantaista sunnuntaihin.

Lisätietoja Adventure Labeista löydät esimerkiksi 6123tampereen blogista ja tarvittaessa apua saat tapahtuma-alueen infosta!

Liikkuminen ja pysäköinti

Megan tapahtuma-alueena toimii Nallikari, yksi oululaisten lempikohteista ja -ajanviettopaikoista. Nallikari sijaitsee muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja pääset alueelle omalla autolla, bussilla, pyöräillen, kävellen tai jos hurjaksi heittäydyt, niin vaikka meloen.

Bussi nro 15 lähtee keskustasta ja pysähtyy Nallikarissa kylpylä-hotelli Edenin edessä, aikataulut näet täältä.

Pyöräillen tai kävellen matkaa keskustasta tapahtuma-alueelle tulee noin 3,5 kilometriä Pikisaaren halki. Jos omaa villivaunua ei tullut mukaan, niin voit vuokrata itsellesi menopelin esimerkiksi Mustosen pyörältä tai Nallikarista. Huomaathan, että moni keskustan hotelleista tarjoaa pyöriä ilmaiseksi majoittujiensa käyttöön, joten tiedustelethan asiaa oman hotellisi vastaanotosta! Pyörää kannattaa hyödyntää myös kätköillessä, nimittäin kaupungin yli 600 kilometriä kattava pyörätieverkoston varrelta löytyy purkki jos toinenkin.

Omalla autolla saapuessasi toivomme, että pysäköinti tapahtuu vain merkityille parkkipaikoille. Liikenteen sujuvuuden vuoksi toivomme, että vältät parkkeeraamista Nallikarinrannan varteen.