Tar 'n' tech logo

Ruokailuvaihtoehtoja mega -tapahtumassa

Jotta ei nälkä pääsisi yllättämään mega -päivän aikana, täytyy olla mahdollisuus myös ruokailuun. Nallikarin alueella on tarjolla muutamia eri vaihtoehtoja ruokailun osalta. Alla lisää näistä vaihtoehdoista.

Kahvila Loma

Kahvila Loma löytyy Nallikarin leirintäalueen päärakennuksesta ja on avoinna mega -päivänä 08.00 - 23.00. Loma tarjoaa mahdollisuuden ruokailuun aamusta lähtien, sillä Loman listalla on tarjolla aamiaista, geolounasta ja iltapäivästä lähtien on tarjolla myös grillimenu.

Lisätietoja kahvila Loman tarjonnasta löytyy Loman nettisivuilta.

Ravintola Ara

Ravintola Aran löydät Break Sokos Hotel Edenistä. Ara on avoinna mega -päivänä 11.00 - 23.00. Aran listalta löydät keittolounaan klo 11.00 - 15.00, hintaan 7,80 €. Lisäksi Ara tarjoaa mahdollisuuden tilata ruokaa myös ravintolan listalta.

Lisätietoa ravintola Aran tarjonnasta ravintolan nettisivuilta.

Ravintola Nallikari

Ravintola Nallikari löytyy mega-alueen liepeiltä Nallikarin ranta-alueen päästä ja on avoinna mega -päivänä 12:00 - 23.00. Ravintola Nallikarista löytyy lounasta seisovasta pöydästä ja megan kävijät saavat lounaasta 10 prosentin alennuksen koodilla TARNTECH. Muistetaan siis mainita alennukseen oikeuttava koodi kassalla lounaan maksamisen yhteydessä.

Lisätietoa ravintola Nallikarin tarjonnasta ravintolan nettisivuilta.